Kasteel Groeneveld

Rijksmonument Kasteel Groeneveld, een 17e eeuwse buitenplaats, is opnieuw ingedeeld en volledig gerenoveerd. Het complex bestaat uit het hoofdgebouw, de orangerie en het koetshuis, en doet dienst als conferentie- en expositieruimte, restaurant en kantoor.

 
Het complex bestaat uit het Hoofdgebouw, de Orangerie en een Koetshuis, gesitueerd in Engelse landschapstuinen. Uitgangspunt is de heldere verdeling van het programma over de drie gebouwen: expositie en conferentie in het Hoofdgebouw, kantoren in de Orangerie en horeca in het Koetshuis. De hoofdingrepen zijn: - Royale entree in het Hoofdgebouw - Overzichtelijk ontvangstgebied in het souterrain Hoofdgebouw - Restauratie bel-etage - Nieuwe routing op verdieping en zolder - Cascadetrap naar verdieping Orangerie - Kantoortuin onder dakspanten - Daglicht via glasdak in Orangerie - Vide in Koetshuis op terras gericht.