Herinrichting receptiegebied en Grand Café Theater de Vest

Omdat het receptiegebied van Theater de Vest toe was aan vernieuwing en het bijbehorende Grand Café Klunder geen goede verbinding had met het theater, hebben wij de gehele entreezone opnieuw ontworpen en ingericht. Dit heeft geresulteerd in een ruimere binnenkomst voor zowel theater als horeca, een directe verbinding tussen beide functies en een frisse, eigentijdse ...

 
Omdat het receptiegebied van Theater de Vest toe was aan vernieuwing en het bijbehorende Grand Café Klunder geen goede verbinding had met het theater, hebben wij de gehele entreezone opnieuw ontworpen en ingericht. Dit heeft geresulteerd in een ruimere binnenkomst voor zowel theater als horeca, een directe verbinding tussen beide functies en een frisse, eigentijdse uitstraling. Foto's gemaakt door De Projectinrichter.